-12%
Kindertas met foto 1Kindertas met foto 1
Kindertas met foto 2Kindertas met foto 2
Kindertas met foto 3Kindertas met foto 3
Kindertas met foto 4Kindertas met foto 4

Kindertas met foto

16.95 14.95

Nu ontwerpen

Categorie:
  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Verras je kind met origineel cadeau en laat een mooie foto drukken op een kindertas. Een kindertas met foto is niet alleen uniek maar zal er ook voor zorgen dat de tas niet makkelijk kwijt zal raken. Uiteraard heb jezelf alle vrijheid om te kiezen welke foto er op de tas gedrukt wordt. Dit kan bijvoorbeeld een foto van het kind zijn maar het kan ook leuk zijn om er een foto van een huisdier op te plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos en de verrassing zal dan ook erg groot zijn bij het kind wanneer deze de tas voor het eerst ziet.

De tas is van sterk materiaal en kan dagelijks gebruikt worden. Dit is dan ook een ideale tas voor school of om mee te nemen naar de sportvereniging. Het hengsel van de tas kan aangepast worden wat ervoor zorgt dat de tas ook gebruikt kan worden wanneer het kind groter wordt. Verder is de tas voorzien van een handig trekkoord om het grote opbergvlak te sluiten is de flap voorzien van klittenband om deze snel en makkelijk te kunnen sluiten.

Bepaal zelf het uiterlijk van de tas

Het is naast de foto ook mogelijk om een kader te kiezen. Zo kun je helemaal zelf het uiterlijk van de kindertas met foto gaan bepalen. De kleur van de tas is rood en er zijn vele leuke kaders die ervoor zorgen dat de foto mooi zal aansluiten bij de tas. Deze tas kun je geven als een kind voor het eerst naar school gaat. Ook is het een erg mooi cadeau voor een verjaardag.

Kies je favoriete foto en je zult zien dat deze ervoor zorgt dat jouw kind met een unieke tas op pad gaat. Jouw kind is uniek en dat kun je nu mooi gaan benadrukken door hem of haar nu met een unieke tas te gaan verrassen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Be the first to review “Kindertas met foto”